logo

Főoldal

A MI KEDVENCÜNK BRAND, TÖBB VENDÉGLÁTÓ EGYSÉGBŐL ÁLL:

A MI Kedvencünk Bár, melegkonyhás étterem:

Egész évben nyitva tartó éttermünk nyáron a strand vendégeket szolgálja ki, de ha valaki csak étkezni szeretne, nem veszi igénybe a strand szolgáltatásait, a bejáratnál étkezési karszalagot is kérhet.

Ősztől nyár elejéig napi menüt szállítunk ki a Velencei-tó környékén (Gárdony, Agárd, Dinnyés, Pákozd, Sukoró, Nadap, Kápolnásnyék, Velence).

Vállaljuk hideg- és sültes tálak elkészítését is.

Gyönyörű környezetben, a Velencei-tó partján igazán kellemesen elfogyaszthatja ebédjét, vagy vacsoráját.

Vállaljuk kisebb céges és családi rendezvények lebonyolítását is.

Hétvégente zenés esték és karaoke partyval is várjuk vendégeinket. Az aktuális programokról érdeklődjön facebook oldalunkon.

Kínálatunkban frissensültek, készételek, pizzák, tészta ételek, hal ételek, desszertek széles kínálata megtalálható. Bőséges koktél kínálattal, kiváló minőségű sörökkel és Velencei-tavi borokkal, italkülönlegességekkel várjuk kedves Vendégeinket!

A MI Kedvencünk Büfé, igazi strandbüfé:

Tavasztól őszig nyitva tartó büfénk tipikus strandos ételkínálattal várja vendégeit. Közvetlenül a kerékpárút mellett található büfénk kellemes pihenő lehet a tókörön megfáradt kerékpárosoknak.

A MI Kedvencünk Fagyikuckó, az édesszájúak kedvence:

Tavasztól őszig széles fagyi- és jégkrém kínálattal, jégkásával várjuk vendégeinket, közvetlenül a kerékpár út mellett. Jól esik egy kis pihenő nálunk, mert édesen szép az élet.